Ακυρώσεις-Επιστροφές

  1. Αρχική
  2. Ακυρώσεις-Επιστροφές

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής. Η ακύρωση γίνεται μέσω τηλεφώνου στο 2108816486 ή μέσω email στο  info@papadopoulis.gr. Το ποσό επιστρέφεται ακέραιο και χωρίς καμία επιβάρυνση στον πελάτη.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Μπορείτε να επιστρέψετε μέρος ή το σύνολο της παραγγελίας σε διάστημα δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους και αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή ενημέρωση μέσω email. Το κόστος επιστροφής προιόντων επιβαρύνει τον αγοραστή. Σε περίπτωση κατά την οποία ευθύνεται η επιχείρηση μας για την αλλαγή / επιστροφή προιόντος τότε επιβαρυνόμαστε εμείς το κόστος επιστροφής.

 

Τα προιόντα που προορίζονται προς επιστροφή θα πρέπει:

-Να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, στη συσκευασία τους όπως παρελήφθησαν και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.

-Να συνοδεύονται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς

-Να εχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία μέσω email

-Να αποσταλλούν με τη συνεργαζόμενη με εμας courier (ΕΛΤΑ courier) εντός δεκαπέντε (15) ημερών στη διεύθυνση του καταστήματος μας.

 

Σε διαφορετική περίπτωση οι επιστροφές δε θα γίνονται δεκτές.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή. Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα η επιστροφή γίνεται μέσω της τράπεζας Πειραιώς στην πιστωτική σας κάρτα.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται μέσα σε δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες από το γραπτό αίτημα σας.